2014. augusztus 28., csütörtök

gyerek ruha csomag, ruhacsomag 19 db vegyes méret - Jelenlegi ára: 6 650 Ft

lány gyerek, baba ruha csomag 19 db-os, eladó a képeken látható használt!!! állapotban. A méretük kb. 1 1/2 - 2 1/2, 3 évig van. A ruhákon folt, kisebb lyuk, hiba előfordulhat!!! A fehér ruhák között van, amin sárgás folt lehet, nem jellemző, de előfordulhat. Otthonra, valami alá, játszótérre, bölcsibe még kiválóan használhatóak. Van közte jobb minőségű is, márkásabb is! Sajnos idő hiányában a meghirdetéskor nem áll módomban egyenként részletesen megadni a méreteket, vagy egyenként méregetni, köszönöm a megértést! VISZONT KÉRÉSRE NAGYON SZÍVESEN LEMÉREK BELŐLE EGY-EGY DARABOT, HOGY A MÉRETÉT LEHESSEN MIHEZ VISZONYÍTANI!!! Leosztva darabja 350 forintra jön ki.
Elsősorban személyes átadást szeretnék. Személyes átvételre Budapesten belül az Örs Vezér téren, illetve a XIV. kerületi (Zuglói) lakcímünkön van csak lehetőség!! Vidékiek rokonainak, ismerőseinek (tehát egy másik, kijelölt személynek) is elvinném az Örsre, ha ők maguk nem járnak Budapesten. Így nincs szállítási, utalási költsége a vevőnek. Viszont ebben az esetben kérném, hogy a vevő egyeztesse le mindkettőnkkel a dolgokat, vagy az átvevő keressen fel engem vagy telefonon, vagy emailen, ne nekem kelljen hajkurásznom, hívogatnom az átvevőt. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST NEM VÁLLALUNK!!!
De nem csak személyes átvétel jöhet szóba, POSTÁZOK IS!!!!!
Ha nem megoldható a személyes találkozó, akkor lehet rózsaszín csekken fizetni, vagy utalni (nem befizetni!!! ) az OTP-s számlámra, vagy a férjem Erste-s számlájára. Ezután postára adom az éppen aktuális postai díj szerint, a súlya alapján. Előre kérem a termék árát postaköltséggel növelten, utána feladom a csomagot és levelet is írok.
Tekintse meg a többi aukciómat is! Jó pár baba, kisgyermek holmit fogok a közeli és a távolabbi jövőben feltenni a már meglévők mellé, több féle méretben az egészen kis koritól a nagyobbakig, az újtól a keveset használton át a többet használtabbakig (játszósakig) és szerintem reális áron.
Továbbá sok felnőtt ruhanemű, bizsu ékszer és könyv található az aukcióimnál.


Jelenlegi ára: 6 650 Ft

Az aukció vége: 2014-09-18 15:18
. gyerek ruha csomag, ruhacsomag 19 db vegyes méret - Jelenlegi ára: 6 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése